TOP-3 lempikohteemme

Maaliskussa 2017 lista näyttää tältä. Järjestys voisi olla melkein mikä vaan, koska jokaisessa paikassa on niin paljon hyviä puolia. Listan ulkopuolelle tipahtivat niukasti Italia ja Skotlanti, meille rakkaita paikkoja nekin.

1. USA

Vuonna 2016 tehty New Yorkin reissu ja alkukeväästä 2017 tehty Los AngelesinLas Vegasin reissu jättivät meille hurjasti hienoja muistoja Amerikasta. Kaikki kolme kaupunkia edustivat jokainen omalla ainutlaatuisella tavallaan ja saimme hienoja kokea hienoja asioita jokaisessa niissä.

2. Ranskan Alpit

Huokaus.. Alpit hurmasivat meidät kauneudellaan. Chamonix tarjosi vuodenvaihteessa upeat aurinkoiset talvipäivät meille, kun tutustuimme paikallisiin nähtävyyksiin. Aiguille du Midin jännittävä köysirata kuljetti meidät 3842 metrin korkeuteen Mont Blancin kupeeseen. Mer de Glace -jäätikön reunaa saimme ihailla Monteversin junamatkalla ja toinen meistä otti tuntumaa jäätikköön myös suksien kanssa Grands Montets -hiihtokeskuksessa.

3. Tanska

Tanska tuli meille tutuksi, kun ostimme sieltä koiramme Pluton. Sen jälkeen maassa onkin tullut reissattua ahkerasti, parhaimmillaan kaksi tai kolme kertaa vuodessa. Tanskasta löytyy upeiden ihmisten ja hyvien oluiden lisäksi runsaasti nähtävää. Suosittelemme, että otat auton alle ja tuttujen Kööpenhaminan tai Legolandian sijaan kurvaat ihailemaan rantoja ja kauniita saaria, esimerkiksi Ærøskobingia.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME