*Yhteistyössä Airimpact

Sain tammikuussa kutsun aamiaisseminaariin, jonka aiheena oli suomalaisen startup-yrityksen kehittämä uudenlainen sovellus, jonka avulla lahjoitusten perillemeno varmistetaan lohkoketjuteknologian avulla. Itseäni on mietityttänyt monesti, että menevätkö lahjoitukset eri organisaatioiden kautta varmasti perille, joten tämä herätti mielenkiintoni.

Lohkoketju (blockchain) on teknologia, jolla mahdollistetaan maksujen siirto haluttuun kohteeseen ilman välikäsiä. Riittää, että maksun vastaanottajalla on nettiyhteydellä varustettu älypuhelin. Lahjoitus saadaan menemään perille sekunneissa ja tarkkaan valittujen yhteistyötahojen kautta voidaan varmistaa, että lahjoitukset menevät todella valittuun tarkoitukseen.

Vaikuta läpinäkyvästi ja voita matka Tansaniaan 1

Fantti-kampanja

Airimpactin kehittämä alusta sopii monenlaisiin lahjoituskampanjoihin ja ensimmäinen niistä on Fantti-kampanja, johon myös sinä voit osallistua. Kampanjan tavoitteena on suojella tansanialaisia norsuja, sillä ne ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon seuraavien 20 vuoden aikana salametsästyksen vuoksi.

Fantti-kampanja on osa joukkorahoitusalustan kehitystä ja Airimpact vastaa lahjoituksista pilottivaiheen aikana.

Salametsästystä voidaan ehkäistä norsunvartijoiden avulla ja Fantti-kampanjan kautta lahjoitetut tulot käytetään norsunvartijoiden palkkaamiseen. Tansaniassa yhteistyökumppanina toimii PAMS foundation, joka on maan johtava eläinsuojeluyhdistys.

Afrikannorsu elefantti Airimpact

Näin voit osallistua ilmaiseksi:

Sinun ei tarvitse lahjoittaa rahaa tähän kampanjaan vaan ainoastaan rekisteröityä Airimpactin sivulle, jossa saat oman digitaalisen “Fantin”, joka toimii arpalipukkeenasi. Airimpact tekee lahjoituksen puolestasi ja kampanjan päätteeksi arvotaan matka Tansaniaan kyseisten norsujen suojelualueelle.

Osallistumiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan. Kun olet rekisteröitynyt, saat ensimmäisen Fantin, ja jokaisesta rekisteröityneestä ystävästä saat yhden Fantin lisää.

Osallistumisaikaa on 28.2.2019 saakka ja Tansanian matkan voittaneelle ilmoitetaan seuraavalla viikolla sähköpostitse.

https://youtu.be/owrUwiO119w

Lisätietoa Airimpactin toiminnasta löydät heidän kotisivuiltaan sekä alla olevien artikkeleiden kautta.

Kuvien & videon lähde: Airimpact

https://www.sttinfo.fi/tiedote/airimpact-julkistetaan-tanaan-ainutlaatuinen-lohkoketjua-hyodyntava-hyvantekevaisyyssovellus?publisherId=69817166&releaseId=69847772
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomalaisyritys-kehitti-lohkoketjusta-kiihdyttamon-helppoa-kenelle-tahansa-alypuhelimen-kayttajalle/ae5f629e-8c06-45a2-a83f-aa2fb38858bc