*Yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

…aurinkolaseja! Josta tulikin mieleen, että osallistuin huhtikuussa ensimmäistä kertaa bloggaajille suunnattuun Indieplacen Inspiration Day -tapahtumaan, eli Inspiration Blog Awardsiin. Tämä huikea gaala keräsi mukaan parisataa tyylikästä bloggaajaa ja ilta huipentui parhaiden bloggaajien palkitsemiseen

Helsingin Kellohalli oli sisustettu toinen toistaan valokuvauksellisimmilla ständeillä ja yksi kauneimmista pisteistä oli ehdottomasti kukkasin, valoin ja peilein sisustettu Instrumentariumin piste.

Instrumentariumin pisteellä riitti väkeä

Pisteellä oli esillä uutuusmallistot kesän kehys- ja aurinkolasitrendeistä, joita sai vapaasti sovitella, mitenkäs muutenkaan, kuin kuplivan juoman kera! Kuvaaja Jere Viinikainen tallensi muistikortille parhaat poseeraukset kauniin kukkivan seinän edustalla. Tässä tyylinäytteemme Satu-Maarian ja Harrin kanssa simälaseista:

Kuva: Jere Viinikainen

Aurinkolasivalikoimasta suosikkini oli ehdottomasti tämä kehyksetön Guessin versio, joka sopii niin arki- kuin juhlatyyliinkin. Muhkean pyöreät Cloén lasit henkivät 50-luvun tunnelmaa ja niitä löytyy muutamissa eri värisävyissä. Satu-Maaria toimi poseerauskaverina.

Satu-Maarian kanssa sovitellaan

Omassa arjessa aurinkolasit kulkevat aina mukana ja rauhallisemmissa riennoissa suosin perinteisiä Ray-Ban Aviator -laseja, ovat muuten ihanan kevyet. Vauhdikkaampiin harrastuksiin ja koiralenkeille mukaan lähtevät polarisoidut Oakleyn lasit, jotka pysyvät myös hyvin otsalla tai lippiksen päällä. Hyvän suojan antavat lasit ovat erityisen tärkeät fillarilenkeillä, kun ilmassa lentää paljon kaikenlaisia öttiäisiä. Molempia merkkejä löytyy muuten myös Instrumentariumin valikoimasta.

Mallihommissa

Lempisovelluksestani Snapchatista löytyy myös ajoittain hyviä aurinkolasimalleja, joita voi sovitella virtuaalisesti. Tarjolla olikin sopivasti liekkilasit, sillä olen erityisen liekeissä siitä, että lähdemme kohti Nizzaa! Sadepisarat ovat kadonneet sääkartalta ja aurinkoa on luvassa seuraavaksi viideksi päiväksi, joten pakkaan tilanteeseen sopivat aurinkolasit mukaan niin kuohuvalle kuin lenkillekin.

Onko sinulla jotain vinkkejä meille, mitä ehdottomasti kannattaisi Nizzassa kokea?

Reissuamme voit seurata Facebookissa sekä Instagramissa.