*Yhteistyössä mukana Matkamessut ja Messukeskus
Jos et vielä ole aloittanut vuoden 2018 reissusuunnitelmien tekoa, nyt on siihen hyvä hetki. Matkamessuilta saat inspiraatiota uusiin matkakohteisiin, sillä tapahtumassa esittäytyy noin 1000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyrityksiä yli 80 maasta.
Messuilla on paljon ohjelmaa, josta voi valita itsellesi sopivimmat. Lisäksi sinulla on mahtava tilaisuus tavata useita bloggareita Rantapallo Stagella ja päästä kuulemaan kiehtovia tarinoita heidän reissuiltaan.
Me olemme myös paikalla ja kiertelemme messutarjonnan läpi, vetäise ihmeessä hihasta, jos huomaat meidät. Alla olevien kuvien kautta voit kohottaa matkakuumetta ja ehkä saada myös ideoita seuraavista reissukohteista. Sivun lopusta löytyy Matkamessulippujen arvonta.
Voita lippu Matkamessuille! 1
Amsterdam, Alankomaat
Voita lippu Matkamessuille! 2
Chamonix, Ranska
Voita lippu Matkamessuille! 3
Venice Beach, Los Angeles,Yhdysvallat
Voita lippu Matkamessuille! 4
Rooma, Italia
Voita lippu Matkamessuille! 5
Venice Beach, Los Angeles, Yhdysvallat
Voita lippu Matkamessuille! 6
New York, Yhdysvallat
Voita lippu Matkamessuille! 7
Las Vegas, Yhdysvallat

Me osallistumme myös messuille ensimmäistä kertaa bloggaajina ja yhteistyössä Matkamessujen kanssa arvomme neljä pääsylippua blogimme lukijoiden sekä Facebook-seuraajien kesken.

Kommentoi alle, mihin maahan haluaisit matkustaa vuonna 2018 ja muista lisätä mukaan sähköpostiosoitteesi. Vaihtoehtoisesti voit kommentoida myös Facebook-sivuillamme tai maksimoidaksesi arpaonnen, kommentoi molemmissa. Vastausaikaa on 12.1.2018 saakka.

Lähetämme liput sähköpostitse voittajille ja kukin lippu oikeuttaa yhden aikuisen sisäänpääsyyn Matkamessuille (arvo 18 euroa).