Toukokuun IGTT eli Instagram Travel Thursday:n aihe on tänne haluaisin palata. Voisin lähteä kaikkiin käymiimme paikkoihin uudelleen, mutta koska kaikkia Instakuvia ei voi tänne millään linkittää, niin valitsin parhaita muistoja viime vuosilta.

IGTT toukokuu: Tänne haluaisin palata 1

Purjehdus Helsingin edustalla luksusjahdilla

Upea kaunis kesäpäivä, hyvää seuraa ja mahtavat puitteet kierrellä Helsingin edustalla. Meidän risteily lähti Hakaniemen rannasta ja kiertelimme Suomenlinnan ympäristössä, Katajanokan sekä Kaivopuiston edustalla päätyen lopulta Hernesaaren rantaan. Tämä on muuten myös kaikkien aikojen ensimmäinen kuva Ne Tammelat -Instatilillä.

Laskettelupäivä Chamonix’ssa

Näihin portaisiin liittyy ihania ja tuskallisia muistoja. Reidet olivat nimittäin aikamoista velliä, kun laskettelumonoilla kavuttiin ylös noita portaita ja sen jälkeen piti vielä jaksaa laskea vuorelta alas. Lähtisin kuitenkin koska vaan uudelleen kiipeämään noita, sillä ylhäältä avautuivat mitä upeimmat maisemat ja laskettelu noilla vuorilla on vaan jotain niin siistiä.

Los Angeles – Venice Beach

Auringonlaskut Los Angelesissa ovat huikeita. Tässä kohtaa oltiin pysäköity hampurilaiselle 17 km:n fillarointisession jälkeen. Tämä on yksi monista kuvista vuoden 2017 reissultamme Los Angelesiin & Las Vegasiin.

Levi

Laskettelureissut Suomessa ovat suuntautuneet kahtena viime vuonna Leville, joka ei ole ollenkaan pöllömpi paikka. Maaliskuussa on jo kohtalaisen lämmintä, joskin reissuille on sattunut vaihtelevasti niin erittäin hyvää kuin huonoakin säätä. Kaveriporukan seurassa pitkät viikonloput ovat hurahtaneet nopeasti ja Levin monipuolinen ravintolatarjonta on tullut hyvin tutuksi näillä reissuilla.

Meidän kesäpaikka Tanskassa

Vuotuinen broholminkoirien erikoisnäyttely järjestetään Tanskassa aina elokuussa. Tämä on loistava hetki tutustua Tanskaan paremmin ja olemmekin kierrelleet maata aika paljon autolla. Lempikohteemme sijaitsee ihanalla Ærøskøbingin saarella Tanskan eteläosassa. Kyseessä on Pluton kasvattajan koti, jossa saamme viettää autenttista tanskalaiselämää maatilalla aina muutaman päivän ajan vuodesta.

Ne Tammelat -Instagramiin tulee kuvia ja stooreja tasaiseen tahtiin, jos et vielä seuraa meitä, niin täältä löydymme!

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda. Instagram Travel Thursday on joka kuukauden ensimmäisenä torstaina vietettävä blogitempaus, johon kuka tahansa voi osallistua. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä.

IGTT toukokuu: Tänne haluaisin palata 2