Rakkain ystäväni yritti ovelasti välttyä juhlimasta pyöreitä vuosiaan. Mutta lähipiiri vesitti nämä suunnitelmat tehokkaasti salakavalalla suunnitelmalla, jota oli hiottu jo kesän alusta saakka. Terveisiä vaan ystäväiseni sinne ruudun taakse. Tiedän, että olet siellä. Yhteisestä matkastamme alkaa olla jo ihan liian pitkä aika, joten on aika korjata asia.

Ystäväni aviomiehen avustuksella olemme keränneet rahaa syksyn aikana reissua varten. Lennot löytyivät varsin edullisesti ja myös erittäin mukavan oloinen majoituspaikka saatiin varattua hyvissä ajoin. Ohjelmasta on jo hieman ajatuksia, mutta tähän suunnitteluun synttärisankari saa myös itse osallistua. Ihan viime tinkaan emme halunneet venyttää yllätystä, koska fiilistely on jo osa matkaelämystä ja vielä mukavampaa on jakaa se yhdessä.

Synttäriyllätys: matka Amsterdamiin! 1

Yllätysillallisella ystäväni sai kuusi kirjekuorta, joista ensimmäisestä löytyi matkarahaa. Toisesta kuoresta löytyi lentolippu Amsterdamiin, kolmannesta kuoresta osoite ja kartta hotellille. Neljännestä kuoresta matkaopas, viidennestä kuoresta matkaseuraa ja kuudennesta kuoresta onnittelukortti.

Synttäriyllätys: matka Amsterdamiin! 2

Ystäväni ilme oli kuoria avatessa näkemisen arvoinen ja yllätys oli erittäin mieluisa. Ihanaa, ettei tarvitse enää pinnistellä ja pitää salassa sitä, että kolmen viikon päästä lähdetään tyttöreissulle Amsterdamiin!

Synttäriyllätys: matka Amsterdamiin! 3

Hyvää syntymäpäivää ihana ystäväni! <3

Huomasitko jo muut tarinat Amsterdamista?