DogHouse - panimohotelli

Bussin palautettua meidät Cincinnatin päiväretkeltä takaisin Columbukseen, kävin hakemassa valmiiksi pakatun reppuni ja lähdin parin ennalta selvitetyn kaverin kanssa jaetulla kyydillä DogHouseen viettämään yötä Brewdogin omassa hotellissa. Olin varannut itselleni hotellin parhaan huoneen, Brewmaster -sviitin, jonka lasiseinän sai nostettua ylös kattoa vasten, kuin autotallin oven, ja jonka kaiteen takana avautui vapaa näkymä Brewdogin Overworks sour beer -panimoon.

Brewmaster DogHouse bed sänky BrewDog Columbus

Huoneesta löytyi tietysti oma oluthana, johon olisi saanut tilata haluamansa brewdog-oluen vaatimattomaan 50 dollarin hintaan. Luvatusta noin 11 tuopista juomatta jääneen osuuden olisi saanut mukaansa growlerissa, mutta jätin lunastamatta tämän houkutuksen. Huoneesta löytyi nimittäin myös jääkaapillinen huolellisesti valikoituja harvinaisuuksia, rapeahkoon hintaan tosin, mutta tietysti myös oma jääkaappi suihkussa käyntiä varten. Suihkukaapista löytyikin mm. Hazy Janea, josta taisi tulla oma suosikkini tällä matkalla.

Ennen nukkumaanmenoa kävin vielä hotellin edustalla fiilistelemässä jonkinlaisten kaasugrillien tai nuotioiden ääressä muiden reissukaverien kanssa. Sain pari Pokémon-kaveria ja siirryin takaisin huoneeseeni kuuntelemaan miten tynnyrien laudat paukahtelivat harvakseltaan oluen verkkaisesti käydessä niiden sisuksissa.

Brewdog -hotellin aamupala oli varhainen ja .. noh. Suomalaiseen makuun se ei nyt suoraan iskenyt, eikä ollut mitenkään hämmästyttävän monipuolinen. Paikan erikoisuutena mainittakoon brewdogin omista oluista valmistetut mimosat, beermosat. Nautinpa minäkin sellaisen, ja aamu sai aivan uutta virtaa.

Harmikseni jouduin jättämään hotellin heti aamupalan jälkeen, sillä päiväretki Indianapolisiin lähtisi Renessaince -hotellin edestä klo 9:00. Hotellina DogHouse oli mukavan tasokas. Tarjolla ei kuitenkaan ollut mitään poikkeuksellista luksusta lukuunottamatta noita muutamia erikoisia ja ehkä ainutlaatuisiakin lisäetuja, kuten jääkaappisuihku ja panimo käymissammioineen ikkunan takana. Niistä ei tosin taida olla riemua tai rahalle vastinetta, jos ei satu olemaan hieman oluen suhteen vinksallaan kuten minä.

Lue myös

BrewDog – Bussiretki Amerikan keskilännessä

BrewDog Columbus panimokierros

BrewDog cabin crew: prepare for tasting