Kolmannen vuoden tavoitteenamme oli julkaista noin kerran viikossa uusi postaus reissuiltamme. Matkavuosi 2019 oli sen verran vilkas, että onnistuimme hienosti tässä tavoitteessa. Reissumme olivat: 

  • Tammikuussa kävimme Skotlannissa juhlimassa Ilkan siskon syntymäpäiviä.
  • Helmikuussa teimme Karibian-risteilyn, jossa pysähdyskohteina olivat Caymansaaret, Jamaica, Belize, Meksiko sekä Miami.
  • Maaliskuussa Katri kävi laskettelemassa ja moottorikelkkailemassa Levillä, Kittilässä
  • Huhtikuussa Katri kävi koirayhdistyksen kokouksessa Tanskassa
  • Huhti-toukokuussa matkustimme ensimmäiselle yhteiselle Aasian matkallemme, jossa kohteina olivat Hongkong, Kiina, Macao, Vietnam, Taiwan
  • Elokuussa vierailimme Tanskassa yhdessä ja lensimme sieltä suoraan Norjan Huippuvuorille, jossa risteilimme Hurtigrutenin kyydissä aina 80. leveyspiirille saakka.
  • Lokakuun lopulla Ilkka lähti BrewDogin matkaan maistelemaan oluita rapakon taakse, suuntana Columbus, Indianapolis ja Cinncinati
  • Joulukuussa toteutui yksi pidempiaikaisista matkahaaveistamme kun matkustimme Islantiin ihailemaan talvista Reykjavikia.

Suunnitelmat vuodelle 2020

Aiemmista vuosista poiketen vuoden 2020 matkasuunnitelmat eivät ole vielä läheskään pulkassa, mutta jos kaikki suunnitelmamme toteutuvat, ei vauhtia puutu tästäkään vuodesta. Puolitamme edellisvuoden tavoitteen ja säilytämme säännöllisyyden, joten suunnilleen joka toinen viikko voit odottaa meiltä uutta kerrottavaa blogin puolella. Instagram– ja Facebook-tilimme päivittyvät samassa tahdissa ja stooreista löydät myös arjen käänteitämme.

Jatkamme 360-kuvaamista ja testaamme tilanteen mukaan muitakin mielenkiintoisia matkailuun sopivia härpäkkeitä sekä sovelluksia. Tavoitteenamme on myös kerryttää uusia maita ikävuosiemme mukaan, joten uusia kokemuksia on tulossa rutkasti lisää.

Seuraajamäärämme on tuplaantunut vuosittain ja odotamme innolla uusien lukijoiden löytävän blogiimme. Kiitos, että olet ollut mukanamme ja jos luet blogiamme ensimmäistä kertaa, tervetua mukaan!

Blogimme kuusi luetuinta artikkelia vuonna 2019 olivat:

6. Liikkuminen Hongkongissa

Vietimme Hongkongissa keväällä neljä yötä juuri ennen kuin lähes koko loppuvuoden kestäneet mielenosoitukset alkoivat. Liikkuminen tässä upeassa miljoonakaupungissa oli erittäin helppoa. Koostimme parhaat vinkkimme blogiteksiin, joka nousi kuudenneksi luetuimmaksi tänä vuonna.

Liikkuminen Hongkongissa

5. Tutkimusristeily Huippuvuorilla

Kirjoitimme Huippuvuorilta yhteensä kymmenen juttua, jotka herättivät paljon kiinnostusta. Kolmannen risteilypäivän postaus nousi näistä kuuden luetuimman jutun joukkoon.

Tutkimusristeily Huippuvuorilla, päivä 3

4. Viisi maata ja 12 päivää Aasiassa

Pääsiäisloma tarjosi pitkät vapaat ja sopivan tilaisuuden tutkia Aasiaa kerralla enemmän. Reissutahti oli hektinen, mutta myös erittäin antoisa. Vierailu upeassa Tarokon kansallispuistossa oli yksi reissun ja koko vuoden ehdottomia kohokohtia.

Viisi maata ja 12 päivää Aasiassa

3. Caymansaaret - veroparatiisi vai vain paratiisi

Kukapa ei olisi vitsaillut muutosta Caymansaarille tai ainakin pankkitilin avaamisesta sinne. Pankit olivat suljettuina kun vierailimme saarella, mutta olihan se kertakaikkisen upea paikka läntisellä Karibianmerellä. Helpoimmin pääset todennäköisesti tutustumaan saareen risteilyaluksen kyydissä.

Caymansaaret – veroparatiisi vai vain paratiisi

2. Lentoyhtiökokemus: VietJet Air

Meitäkin jännitti Aasian sisäiset lennot, mutta kaikki meni tosi hyvin. Pitkälle miehelle jalkatilaa ei ollut mitenkään ruhtinaallisen paljon, mutta näistä noin kolmen tunnin siirtymisistä selvittiin hienosti.

Lentoyhtiökokemus: VietJet Air

1. Karibian risteily kymmenessä päivässä

Vuoden odotetuin reissu oli Karibian risteily, jonka olimme varanneet jo vuotta aiemmin. Näimme upeita uusia maita ja ehdimme viettää hetken myös Miamissa. Juttu oli tämän vuoden suosituin ja saat siitä vinkkejä omalle unelmaristeilyllesi. Kerromme erillissä postauksissa erikseen myös vierailukohtaistamme: Caymansaarista, Jamaicasta, Belizestä sekä Meksikosta.

Karibian risteily kymmenessä päivässä

Psst.. Arvomme lippuja Matkamessuille Facebookissa 7.–10.1.2020. Pysy kuulolla!

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.