Etukoodit

*SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ JA MARKKINOINTIA

Tälle sivulle olemme keränneet listan kaikista affiliate-linkeistä ja alennuskoodeista, joista saattaa olla taloudellista hyötyä joko sinulle, meille tai molemmille. Käytämme näitä palveluja itsekin ja koodit on saatu sitä kautta. Mitään erillistä sopimusta ei ole näiden linkkien ja koodien vuoksi solmittu, ellei niin ole erikseen linkin/koodin kohdalla mainittu.

Booking.com

Ilkan ja Katrin linkeillä saat 15 euroa alennusta majoituksestasi. Ne Tammelat -linkillä saat 10 % alennuksen majoituksesta. Löydät Booking.comin usein kysytyt kysymykset ja vastaukset täältä.

Booking.com

N26 – pankki

Voit avata pankkitilin N26 -pankkiin osoitteessa n26.com
Käyttämällä jomman kumman meistä referenssikoodia, saamme molemmat tilillemme hieman kahvirahaa. Joskus N26 maksoi molemmille 15€, mutta nykyään uuden tilin avaaja taitaa saada 10€ ja “suosittelija” 15€. Kun kortti saapuu, sitä pitää käyttää vähintään kerran, jotta raha maksetaan.

  • ilkkat4365
  • katrit7187

N26-artikkelimme löydät alta

N26 Archives – Ne Tammelat

Härpäkematkailijat outoja asioita etsimässä. Mukanamme matkoilla kulkee 360-kamera ja satunnaisesti muita vempaimia ja applikaatioita testauksessa. Kuljemme aistimassa maisemia ja tunnelmia sekä paikallisia makuelämyksiä.

Brewdog – Equity for Punks

Pidätkö käsityöoluesta? Oletko aina haaveillut omistavasi panimon? Tai ainakin osan sellaisesta? Skotlantilaisen Brewdog -panimon osakkeita voi ostaa aina silloin tällöin. Käyttämällä Ilkan referral-koodia, voit auttaa häntä saavuttamaan joitakin etuja. Lisätietoja Equity for Punks -ohjelmasta. Brewdog ei ole (ainakaan vielä) rekisteröitynyt mihinkään pörssiin, joten varsinaisena (ainakaan kovin lyhyen ajan) sijoituskohteena tätä ei kannata harkita.

  • R551993

Slurp

Slurp toimittaa laatukahvia kerta- tai kestotilauksena suoraan postilaatikkoosi. Olen lakannut murehtimasta kahvipaketin riittävyydestä ja saan Slurpista uuden pussin aina kätevästi suoraan kotiin juuri kun alan nähdä kahvimyllyn pohjan. Välillä saan Slurpilta koodeja, joilla saamme molemmat hieman alennusta seuraavasta tilauksestamme. Lisään koodit tähän alle, kun niitä saan. Koodit ovat voimassa aina tietyn ajan, ja merkitsen koodin perään mihin saakka se on käytettävissä.

7 € alennus tilauksesta lokakuun ajan

Lokakuun ajan voimassa oleva koodi, jolla saat 7 € alennuksen tilauksestasi.

  • REF3RAFYBWJX5

Tarjoa kahvit tai sampanjat!

Haluatko kuitenkin muistaa meitä hyvistä neuvoista tai hauskoista hetkistä? Voit tehdä allaolevista linkeistä Paypalilla sopivaksi katsomasi lahjoituksen meille. Lupaamme käyttää lahjoitukset lyhentämättöminä oman hyvinvointimme ja onnellisuutemme edistämiseen. Summasta riippuen käytämme varat virvokkeisiin tai laadukkaisiin alkoholijuomiin.

Translate:
FB Instagram Twitter
Translate »