Etukoodit

Booking.com

Olemme pitäneet blogimme pääosin mainosvapaana, mutta jos haluat tukea toimintaamme, niin saamme pienen provision Booking.comilta blogimme kautta tulleista varauksista.

Siirry varaamaan seuraavan matkasi majoitusta alla olevan hakukoneen kautta:

Booking.com

N26 - pankki

Voit avata pankkitilin N26 -pankkiin osoitteessa n26.com
Käyttämällä jomman kumman meistä referenssikoodia, saamme suosittelijana 5€ summan tilillemme. Valitettavasti N26 ei enää maksa uudelle tilinhaltijalle palkkiota. Kiitämme kuitenkin kauniisti kaikkia, jotka haluavat palkita meitä tällä tavalla.

  • ilkkat4365
  • katrit7187

N26-artikkelimme löydät alta

Artikkelit aiheesta N26 - Ne Tammelat

Ne Tammelat - matkablogi - N26

Brewdog - Equity for Punks

Pidätkö käsityöoluesta? Oletko aina haaveillut omistavasi panimon? Tai ainakin osan sellaisesta? Skotlantilaisen Brewdog -panimon osakkeita voi ostaa aina silloin tällöin. Käyttämällä Ilkan referral-koodia, voit auttaa häntä saavuttamaan joitakin etuja. Lisätietoja Equity for Punks -ohjelmasta. Brewdog ei ole (ainakaan vielä) rekisteröitynyt mihinkään pörssiin, joten varsinaisena (ainakaan kovin lyhyen ajan) sijoituskohteena tätä ei kannata harkita.

  • R551993

Monikaan oluenystävä ei liene enää säästynyt kuulemasta käsityöoluista, craft beeristä tai olut-hipstereistä. Suomessa kieltolain jälkeisen alkoholimonopolin ja -lainsäädännön tyrehdyttämä monimuotoinen olutkulttuuri erilaisine paikallisine panimoineen ja ainutlaatuisine sahtiresepteineen alkoi viritä uudelleen viitisentoista vuotta sitten. Ensin Alkoon ja sitten ruokakauppoihin alkoi virrata maailmalta vaihtoehtoja niiden muutaman toinen toistaan muistuttavan massatuotetun lageroluen rinnalle. Vuonna 2007 Skotlannissa perustettu Brewdog oli eräs näkyvimpiä craft-oluen airuita käsityöaatteen marssiessa oluesta pitävien laseihin.

Craft-oluessa, eli käsityöoluessa kantavana ajatuksena on se, että massoittain kuluttajille tuotettujen, ehkä laadukkaidenkin, mutta myös tylsien ja toistensa kaltaisten oluiden rinnalle valmistetaan pienemmissä erissä maisteltavaksi erilaisia oluttyyppejä käyttäen erilaisia valmistusmenetelmiä ja raaka-aineita. Tätä kautta on tullut tunnetuksi mm. IPA (India Pale Ale) ja tällä hetkellä voimakkaassa nosteessa olevat sour, eli hapanoluet. Oluen ystävällä onkin ollut viimeisen vuosikymmenen ajan kissan päivät Suomessa. Lainsäädännön myötä pienpanimoiden toiminta on entisestään helpottunut aivan viime vuosina. Kippis!

Vuonna 2009 Brewdog järjesti järjestyksessä ensimmäisen Equity For Punks -rahoituskierroksensa. Maksullisessa osakeannissa halukkaat saavat ostaa Brewdogin (pörssissä listaamattomia ainakin vielä vuonna 2019) osakkeita erilaisia houkuttimia vastaan, ja Brewdog vastaavasti voi laajentaa toimintaansa entisestään. Kesäkuussa 2019 Brewdog valittiin maailman 25 arvokkaimman olutbrandin joukkoon, joten jotain muutakin kuin olutta lienee rahoilla tehty oikeinkin. Vuonna 2015 järjestettiin neljäs anti, jolloin minäkin puoliksi vitsillä ja toiseksi puoleksi harrastuneisuuttani päätin ostaa yhden osakkeen.

Brewdog coaster lasinalunen

Mikäli harkitset osallistuvasi Equity For Punk -ohjelmaan, voit auttaa minua kartuttamaan omaa mainettani olutpunkkareiden joukossa viittaamalla minuuun suosittelijana.


Brewdog Equity For Punks referral koodini on R551993

Brewdog järjesti lokakuun lopulla 2019 osakkeenomistajilleen matkan yksityislentoineen Lontoosta Columbukseen Ohioon tutustumaan Brewdogin uudenkarheaan USA:n panimoon, jonka yhteydessä toimii myös DogHouse -hotelli ja DogTap -ravintola, sekä Brewdog museo. Ilkka oli mukana reissulla ja sen kuulumisia löydät blogiartikkeleistamme.

BrewDog cabin crew: prepare for tasting

Ne Tammelat kiittää ja kumartaa