Me

Me Tammelat

 

Olemme Katri ja Ilkka Tammela, helsinkiläinen aviopari. Yhteinen Ne Tammelat -matkablogimme on perustettu vuoden 2017 alussa. Matkustamme aina, kun päätyömme IT-alalta antaa siihen mahdollisuuden. Viihdymme niin suurkaupunkien vilinässä, kuin upeissa luontokohteissakin.

Meitä voisi kuvata sanalla Gadget Travellers, eli vapaasti suomennettuna ”härpäkematkailijat”. Mukanamme kulkee mm. Samsungilta saatu 360-kamera ja käytämme useita matkailijoille hyödyllisiä sovelluksia.

Olemme mukana suositulla Virtual Traveller -sivustolla, jonne tallennamme 360-videot matkoiltamme. Reissun päällä käytämme ahkerasti nettiä ja sen tiimoilta olemme tehneet yhteistyötä Elisan kanssa. Kokeilemme mielellämme uusia matkailuun, maksamiseen ja valokuvaamiseen liittyviä laitteita ja sovelluksia.

Ilkan voi löytää pelaamasta Pokémonia mitä erikoisemmista paikoista ja Katri etsii kohteesta kuin kohteesta mahdollisuuden joko lasketella tai seikkailla jossain korkealla. Jos kohteessa on hieno, outo tai erikoinen nähtävyys, etsimme sen.

Roosevelt Island NYC 360 video

Uploaded by Ne Tammelat on 2018-04-02.

Olemme avoimia yhteistyölle ja uusille ehdotuksille, ota rohkeasti yhteyttä!

 

 https://smallseotools.com/

 

 

 

Olemme mukana Virtual Traveller -tiimissä

Switch to Brave browser
Translate:
FB Instagram Twitter
Translate »