Me Tammelat

Olemme Katri ja Ilkka Tammela, helsinkiläinen aviopari. Matkustamme aina, kun päätyömme IT-alalta antaa siihen mahdollisuuden. Viihdymme niin suurkaupunkien vilinässä, kuin upeissa luontokohteissakin.

Yhteinen Ne Tammelat -matkablogimme on perustettu vuonna 2017 ja se on siivittänyt meidät uskomattomiin seikkailuihin jo yli 55 eri maassa, seitsemällä eri mantereella.

Matkustaminen on meille rakas harrastus ja olemme toteuttaneet monia haaveitamme sen kautta. Tavoitteenamme onkin vierailla maailman jokaisella mantereella.

Matkakohteissa meitä kiehtovat korkeat näköalakohteet, arkkitehtuuri, paikalliset ruuat sekä käsityöläisoluet. Upeiden luontokohteiden näkeminen ja villieläinten kohtaaminen on aina sykähdyttävää.

Vapaa-aikamme kuluu kesäisin pyöräillessä sekä ulkona liikkuessa. Tutustumme kotimaan matkakohteisiin myös mielellämme.

Ne Tammelat auringonlaskussa

Maabongausharrastus

Olemme myös jäseninä NomadMania-yhteisössä, jonne merkitsemme käydyt maat, alueet sekä mielenkiintoiset matkakohteet.

Sivusto laskee kätevästi myös vierailemiemme maiden ja alueiden lukumäärät.

Yhteistyö kanssamme

Teemme mielellämme yhteistyötä matkailualan yritysten kanssa ja myös teknologiat sekä kuvausvälineet ovat kiinnostuksemme kohteina. Olemme Suomen Matkailutoimittajien Killan jäseniä ja kuulumme myös Ping Impact -yhteisöön.

Yhteistyön sisältönä voi toimia esimerkiksi blogiartikkeli, jossa mukana kuvia ja videoita sekä lisäksi sisältöjen jakamiset Instagram-tilillämme. Lisäksi voimme hyödyntää muita kanaviamme Facebookissa, Youtubessa ja TikTokissa.

Google Local Guide level six
Google Local Guide

Jaamme kuvia sekä arvosteluita matkakohteistamme Google Mapsissa ja olemme siellä Local Guide tasolla kuusi. Ne Tammelat -profiilin alla olevia kuvia on katsottu yli kaksi miljoonaa kertaa.

Ilkka on myös tasolla kuusi ja hänen henkilökohtaisen profiilin kautta lisättyjen kuvien katselukerrat ovat jo lähes kolme miljoonaa.

Tilaa mediakorttimme sivun lopussa olevan lomakkeella tai lähetä meille sähköpostia, niin katsotaan yhdessä tarkemmin miten voisimme auttaa toisiamme.

Ne Tammelat matkablogi

Suomalaiset Visit-organisaatiot

Kävimme mediamatkoilla Visit Someron ja Visit Virolahden vieraina kesällä 2023.

Artikkelit aiheesta Virolahti - Ne Tammelat

Ne Tammelat - matkablogi - Virolahti

Sydämellinen Somero – muotia, taidetta ja elämyksiä

Elämys Cruises

Risteilimme Karibialla tammikuun alussa vuonna 2022 ja saimme matkan järjestelyyn paljon tukea Elämys Cruisesilta. Teimme risteilystä myös kaupallisen yhteistyön heidän kanssaan.

Toukokuussa 2022 yhteistyömme Elämys Cruisesin kanssa sai jatkoa, kun risteilimme Välimerellä. Joulukuussa teimme unelmiemme reissun Antarktikselle jatkaen samalla hyvää yhteistyötä.

14 päivän risteily Antarktikselle

7 päivän risteily eteläisellä Karibialla

7 päivän risteily itäisellä Välimerellä

Matkatoimisto Aventura

Omatoimisen matkasuunnitelman sijaan käännyimme matkatoimiston puoleen ja heittäydyimme täysin meille räätälöidyn suunnitelman kanssa Amerikan ja Kanadan kiertomatkalle. Postauksen teimme yhteistyössä Aventuran kanssa.

Itäisen Amerikan ja Kanadan kiertue Aventuran kyydissä

Järviylängön Helmet

Kävimme tutustumassa marras-joulukuussa 2020 Kanta-Hämeen alueen matkailualan yrittäjiin, Järviylängön Helmiin, kaupallisen yhteistyön merkeissä. Siitä syntyi seitsemän blogiartikkelin sarja sekä alta löytyvän koosteen, jossa linkit jokaisen blogiartikkeliin.

Yhteistyö piti sisällään myös Instagram-julkaisut ja stoorit, 360-videoita sekä Wowanders-matkapäiväkirjat alueen majoitustarjonnasta, ravintoloista sekä nähtävyyksistä.

Yhteistyömme jatkui keväällä 2021, kun kävimme testaamassa matkailuyrittäjien tuotepaketteja pyhiinvaellusretken sekä saunaelämysten merkeissä. Loppuvuodesta 2021 teimme vielä pyöräilyreissun Ypäjän ja Humppilan välillä.

Järviylängön alue ja sen helmet

Saaristohotelli Calliola

Snappertunan saaristossa sijaitseva Calliola kutsui meidät tutustustumiskäynnille. He ovat avaamassa kokous- ja tapahtumahotellina toimivaa paikkaa paikkaa myös yksityisasiakkaille keväällä 2021. Vierailimme samalla reissulla upeassa Raaseporin linnassa, jonne Calliolan väki järjesti meille kierroksen.

Calliola – Huipputason saaristohotelli

Hurtigruten & Risteilykeskus

Toteutimme suuren haaveemme, risteilyn Huippuvuorille yhteistyössä Hurtigrutenin kanssa. Lähi-Idän risteilyllä halusimme varmistaa nettiyhteyksien toimivuuden ja teimme sen tiimoilta yhteistyön Risteilykeskuksen kanssa.

Risteily Huippuvuorille

7 päivän Dubain risteily

Kameraliike.fi & Samsung

Huippuvuorten matkalla mukanamme oli testissä kahdet kiikarit ja yhteistyön toteutimme Kameraliike.fi:n kanssa. Saimme heiltä lainaan myös 360-kameran Islannin reissullemme. Ensimmäisen 360-kameramme saimme Samsungilta ja olemme kuvanneet sillä videoita useilta matkoiltamme.

Sopivat kiikarit mukaan reissuun?

Manhattan 360-kameran läpi

Elisa Reissunetti

Reissun päällä käytämme ahkerasti nettiä ja sen tiimoilta olemme tehneet yhteistyötä Elisan kanssa. Kokeilemme mielellämme uusia matkailuun, maksamiseen ja valokuvaamiseen liittyviä laitteita ja sovelluksia.

Roaming-kulut kuriin ulkomailla

Roaming-käyttö Pietarissa – Matkassa mukana Elisa Reissunetti

Virtuaalisia live-elämyksiä tarjoava Doerz

Toteutimme kaupallisen yhteistyön virtuaalisia live-elämyksiä tuottavan Doerzin kanssa. Yhteistyön tiimoilta pääsimme tutustumaan heidän elämyksiinsä ja jaoimme kokemuksiamme palvelusta Instagramissa, Facebookissa ja blogissamme.

Doerz – Virtuaalisia live-elämyksiä

Wowanders-brändilähettiläät

Toimimme Wowanders-sovelluksen brändilähettiläinä ja jaamme matkapäiväkirjoissa suosikkikohteemme, ravintola- sekä nähtävyysvinkkimme eri maista. Olemme luoneet matkapäiväkirjoja jo yli kymmenestä eri maasta matkoiltamme ja tehneet myös eri teemoilla päiväkirjoja Suomesta.

Pidämme Wowandersista sen vuoksi, että sovellukseen on kätevää kerätä yhteenveto matkoiltamme. Selainpohjainen näkymä täydentää hienosti myös blogiartikkeleitamme ja lukijamme näkevät siitä tiivistelmän lempikohteistamme. On hienoa, että sovellus muistaa kohteemme valokuvien ansiosta myös myöhemmin ja voimme nauttia täysillä elämyksistä reissujemme aikana.

Wowanders on lopettanut toimintansa keväällä 2023.

360-videot

Olemme kuvanneet 360-videoita jo useamman vuoden ajan ja niitä onkin kertynyt yli 20 maasta. Parhaan koosteen reissuvideoista löydät Youtubetililtämme ja tarinat videoiden kylkeen löytyvät blogiartikkeleistamme.

Ota yhteyttä meihin, niin jutellaan lisää!

Olemme avoimia yhteistyölle ja uusille ehdotuksille, ota rohkeasti yhteyttä!    Me Tammelat 1


    https://smallseotools.com/