Me Tammelat

Olemme Katri ja Ilkka Tammela, helsinkiläinen aviopari. Yhteinen Ne Tammelat -matkablogimme on perustettu vuoden 2017 alussa. Matkustamme aina, kun päätyömme IT-alalta antaa siihen mahdollisuuden. Viihdymme niin suurkaupunkien vilinässä, kuin upeissa luontokohteissakin.

Härpäkematkailijat

Meitä voisi kuvata sanalla Gadget Travellers, eli vapaasti suomennettuna ”härpäkematkailijat”. Mukanamme kulkee mm. Samsungilta saatu 360-kamera ja käytämme useita matkailijoille hyödyllisiä sovelluksia.

Huippuvuorten matkalla mukanamme oli testissä kahdet kiikarit ja yhteistyön toteutimme Kameraliike.fi:n kanssa. Saimme heiltä lainaan myös 360-kameran Islannin reissullemme.

Olemme mukana suositulla Virtual Traveller -sivustolla, jonne tallennamme 360-videot matkoiltamme. Reissun päällä käytämme ahkerasti nettiä ja sen tiimoilta olemme tehneet yhteistyötä Elisan kanssa. Kokeilemme mielellämme uusia matkailuun, maksamiseen ja valokuvaamiseen liittyviä laitteita ja sovelluksia.

Ilkan voi löytää pelaamasta Pokémonia mitä erikoisemmista paikoista ja Katri etsii kohteesta kuin kohteesta mahdollisuuden joko lasketella tai seikkailla jossain korkealla. Jos kohteessa on hieno, outo tai erikoinen nähtävyys, etsimme sen.

Olemme avoimia yhteistyölle ja uusille ehdotuksille, ota rohkeasti yhteyttä!

 Me Tammelat 1https://smallseotools.com/

Me Tammelat 3

 

 

Olemme mukana Virtual Traveller -tiimissä

Me Tammelat 5

Switch to Brave browser

Translate »