Me Tammelat

Olemme Katri ja Ilkka Tammela, helsinkiläinen aviopari. Yhteinen Ne Tammelat -matkablogimme on perustettu vuoden 2017 alussa. Matkustamme aina, kun päätyömme IT-alalta antaa siihen mahdollisuuden. Viihdymme niin suurkaupunkien vilinässä, kuin upeissa luontokohteissakin.

Meitä voisi kuvata sanalla Gadget Travellers, eli vapaasti suomennettuna ”härpäkematkailijat”. Mukanamme kulkee usein 360-kamera ja käytämme useita matkailijoille hyödyllisiä sovelluksia.

Tarokon kansallispuisto, Shakadang Trail

Ilkan voi löytää pelaamasta Pokémonia mitä erikoisemmista paikoista ja Katri etsii kohteesta kuin kohteesta mahdollisuuden joko lasketella tai seikkailla jossain korkealla. Jos kohteessa on hieno, outo tai erikoinen nähtävyys, etsimme sen.

Yhteistyö kanssamme

Teemme mielellämme yhteistyötä matkailualan yritysten kanssa ja myös teknologiat sekä kuvausvälineet ovat kiinnostuksemme kohteina. Noudatamme Ping Ethics -koodistoa yhteistöitä tehdessämme

Yhteistyön sisältönä voi toimia esimerkiksi blogiartikkeli, jossa mukana kuvia ja videoita sekä lisäksi sisältöjen jakamiset Instagram-tilillämme. Lisäksi voimme hyödyntää muita kanaviamme Facebookissa, Youtubessa, TikTokissa, VirtualTravellerissa.

Järviylängön Helmet

Kävimme tutustumassa marras-joulukuussa 2020 Kanta-Hämeen alueen matkailualan yrittäjiin kaupallisen yhteistyön merkeissä. Siitä syntyi seitsemän blogiartikkelin sarja sekä alta löytyvän koosteen, jossa linkit jokaisen blogiartikkeliin.

Yhteistyö piti sisällään myös Instagram-julkaisut ja stoorit, 360-videoita sekä Wowanders-matkapäiväkirjat alueen majoitustarjonnasta, ravintoloista sekä nähtävyyksistä.

Saaristohotelli Calliola

Snappertunan saaristossa sijaitseva Calliola kutsui meidät tutustustumiskäynnille. He ovat avaamassa kokous- ja tapahtumahotellina toimivaa paikkaa paikkaa myös yksityisasiakkaille keväällä 2021. Vierailimme samalla reissulla upeassa Raaseporin linnassa, jonne Calliolan väki järjesti meille kierroksen.

Hurtigruten & Risteilykeskus

Toteutimme suuren haaveemme, risteilyn Huippuvuorille yhteistyössä Hurtigrutenin kanssa. Lähi-Idän risteilyllä halusimme varmistaa nettiyhteyksien toimivuuden ja teimme sen tiimoilta yhteistyön Risteilykeskuksen kanssa.

Kameraliike.fi & Samsung

Huippuvuorten matkalla mukanamme oli testissä kahdet kiikarit ja yhteistyön toteutimme Kameraliike.fi:n kanssa. Saimme heiltä lainaan myös 360-kameran Islannin reissullemme. Ensimmäisen 360-kameramme saimme Samsungilta ja olemme kuvanneet sillä videoita useilta matkoiltamme.

Elisa Reissunetti

Reissun päällä käytämme ahkerasti nettiä ja sen tiimoilta olemme tehneet yhteistyötä Elisan kanssa. Kokeilemme mielellämme uusia matkailuun, maksamiseen ja valokuvaamiseen liittyviä laitteita ja sovelluksia.

Virtuaalisia live-elämyksiä tarjoava Doerz

Toteutimme kaupallisen yhteistyön virtuaalisia live-elämyksiä tuottavan Doerzin kanssa. Yhteistyön tiimoilta pääsimme tutustumaan heidän elämyksiinsä ja jaoimme kokemuksiamme palvelusta Instagramissa, Facebookissa ja blogissamme.

Wowanders-brändilähettiläät

Toimimme Wowanders-sovelluksen brändilähettiläinä ja jaamme matkapäiväkirjoissa suosikkikohteemme, ravintola- sekä nähtävyysvinkkimme eri maista. Olemme luoneet matkapäiväkirjoja jo yli kymmenestä eri maasta matkoiltamme ja tehneet myös eri teemoilla päiväkirjoja Suomesta. 

Pidämme Wowandersista sen vuoksi, että sovellukseen on kätevää kerätä yhteenveto matkoiltamme. Selainpohjainen näkymä täydentää hienosti myös blogiartikkeleitamme ja lukijamme näkevät siitä tiivistelmän lempikohteistamme. On hienoa, että sovellus muistaa kohteemme valokuvien ansiosta myös myöhemmin ja voimme nauttia täysillä elämyksistä reissujemme aikana.

Alla yksi päiväkirjoistamme, joka esittelee Tanskan kohteita Kööpenhaminan ulkopuolelta.

Wowanders Ambassador

Tanska 🇩🇰 - Outside Köpis

Tanska 🇩🇰 - Outside Köpis : My favourite places to sleep, eat and see - make sure not to miss these tips and recommendations!

360-videot VirtualTravellerissa

Olemme kuvanneet 360-videoita jo useamman vuoden ajan ja niitä onkin kertynyt yli 20 maasta. Parhaan koosteen reissuvideoista löydät VirtualTravellerista, tarinat videoiden kylkeen löytyvät blogiartikkeleistamme ja tallenamme videoita myös Youtubeen.

Ne Tammelat

VirtualTraveller is designed for VR travelling experiences. The service is packed with 360° videos from locations around the globe, filmed for all of us who wish to experience the world.

Ota yhteyttä meihin, niin jutellaan lisää!

Olemme avoimia yhteistyölle ja uusille ehdotuksille, ota rohkeasti yhteyttä!    Me Tammelat 1    https://smallseotools.com/

    Me Tammelat 3

    -->